TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP autor: Kowalska Jolanta, Majewska Ewa, Obiedziński Mieczysław W., Zadernowski Marek R.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Wersja papierowa
Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 83-7426-260-5
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 278
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2014 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
73,50 zł 69,80 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę oraz urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne wobec przepisów krajowych, które mogłyby być z niezgodne z ich zapisami.
Rozporządzenia te odnoszą się zarówno do zagadnień dotyczących GMP, GHP, HACCP, ale również regulują sposób prowadzenia urzędowej kontroli żywności. Wymagania zawarte w nowych przepisach zaczną w wiekszości zapisów obowiązywać od 1 stycznia 2006 roku.
Niniejsza publikacja przedstawia problemy na jakie napotyka przemysł spożywczy, a także sposoby wdrożenia GMP, GHP i HACCP zgodnie z nowymi przepisami.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Educatio akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier