TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Wersja papierowa
Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 83-7426-321-0
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 56
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2006 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
42,00 zł 39,90 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.

Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.

Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Educatio akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier